Stilladsudlejning til alle formål

Er du på udkig efter et firma, som tilbyder stilladsudlejning? Hos Jysk Stilladsmontage ApS har vi specialiseret os i udlejning af stilladser til alle formål. Det kan være alt fra et mindre rullestillads til et komplet facadestillads med opsætning og nedtagning af professionelle montører.

Vi ligger i Vejle, hvorfra vi også lejer ud til kunder i blandt andet Hedensted, Kolding og Skanderborg samt mange andre steder.

Vores erfarne stilladsmontør er færdige til tiden

Vi tilbyder leje af stillads til alt fra store byggeentreprenører til mindre håndværkere i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter. Det kan også være til private, der selv vil sætte deres hus i stand. Vi står naturligvis til rådighed med professionel og sikker opsætning og nedtagning.

Vores dygtige og erfarne stilladsmontører sørger for, at arbejdet leveres til tiden, og at sikkerheden har førsteprioritet. Mindre stilladser såsom et rullestillads kan vi leverer uden stilladsmontage. Vi tilbyder også rådgivning om sikkerhed på byggepladser – både små og store.

VORES STILLADSUDLEJNING TILBYDER:

Hvad koster det at leje et stillads?

Vores priser for stilladsleje afhænger af stilladsets størrelse og formål. Vores primære stilladstype er +8, som er fleksibelt og kan anvendes i alle stilladsklasser. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder, herunder om Arbejdstilsynets regler om indretning og opstilling af systemstilladser.

Kontakt os for at få et tilbud på stilladsudlejning

Du er velkommen til at høre mere om vores stilladsudlejning, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 60 13 13 26 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@jyskstillads.dk.

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket