RULLESTILLADS – FLEKSIBLE OG SIKRE ARBEJDSPLATFORME

Med et rullestillads får du en stilladsløsning der er nem at sætte op, let at rykke rundt på og giver god fleksibilitet når man skal arbejde i højderne.

​

Vores stilladser er selvfølgelig godkendte efter gældende danske regler, og sikkerheden er altid helt i top, uanset hvad du vælger.​

Velegnet til udendørs og især indendørs opgaver

Overvejer du at leje et rullestillads til et bygge- eller renoveringsprojekt? Hos Jysk Stilladsmontage ApS har vi specialiseret os i udlejning af stilladser til alverdens formål. Vi udlejer blandt andet fleksible rullestilladser, som er velegnede til udendørs og især indendørs opgaver.

​

Vores erfarne stilladsmontører leverer og opbygger rullestilladser, og sikkerheden har altid førsteprioritet. Vi leverer også stiger. Derudover tilbyder vi råd og vejledning om sikkerhed på byggepladser i alle størrelser.

​

Der er mange fordele ved leje af stilladser. Du sikrer, at alle love og regler bliver overholdt, og du slipper for at rode med køb og salg af nyt eller brugt. Vores kunder er private og erhverv i blandt andet Vejle, Hedensted, Skanderborg, Kolding og mange andre steder – vi leverer stilladser i hele Europa.

​

​

Kan anvendes til alt fra småopgaver til større opgaver

Rullestilladser kan anvendes til alt fra småopgaver til større projekter, hvor der løbende er behov for at flytte rundt med stilladset. Dog kræver det et stabilt underlag. Samtidig vejer det ikke meget, og du kan vælge et lille Jumbo-stillads, som er nemt at folde sammen.

​

Vi kan opbygge et rullestillads, så det bliver op til omkring 12 meter og stadig har en god og solid arbejdsplatform. Det kan kombineres med for eksempel et facade-, murer- eller bukkestillads, hvis der er tale om tungere materialer og længerevarende arbejde i højden.

KONTAKT OS I DAG FOR AT BESTILLE ET RULLESTILLADS

Lej dit næste stillads hos os. Kontakt os for at lægge en bestilling eller for at få mere information om vores rullestilladser og andre stilladser, herunder om stilladsløsninger fra Jumbo. Vi fortæller også gerne mere om vores priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning og opbygning af et rullestillads.​

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket