Murerstillads – ekstra stabile og til store belastninger

​Skal du bruge et murerstillads til et bygge- eller renoveringsprojekt? Hos Jysk Stilladsmontage ApS tilbyder vi udlejning af en bred vifte af stilladser herunder ekstra stabile murerstilladser, som kan klare store belastninger.

Vi lejer ud til kunder i blandt andet Vejle, Hedensted, Skanderborg og Kolding samt adskillige andre steder.

Murerstillads – ekstra stabile og til store belastninger

Skal du bruge et murerstillads til et bygge- eller renoveringsprojekt? Hos Jysk Stilladsmontage ApS tilbyder vi udlejning af en bred vifte af stilladser herunder ekstra stabile murerstilladser, som kan klare store belastninger.

Vi lejer ud til kunder i blandt andet Vejle, Hedensted, Skanderborg og Kolding samt adskillige andre steder.

Maksimal belastning helt op til 450 kilo pr. m2

Vores murerstilladser anvendes, hvis arbejdet kræver et ekstra stabilt stillads. Vi anvender primært svært stål, så stilladset kan klare en belastning helt op til 450 kilo pr. m2.

Murerstilladset er særligt anvendeligt i forbindelse med eksempelvis opmuring, men det er også velegnet, hvis mange personer skal arbejde på stilladset på samme tid. Stilladset er ofte bredere end et traditionelt facadestillads.

Vi har en række dygtige og erfarne stilladsmontører, som først og fremmest sikrer, at det ønskede murerstillads leveres til tiden. Derudover har vi altid sikkerheden som førsteprioritet. Samtidig tilbyder vi rådgivning om sikkerhed på byggepladser i alle størrelser. Vi tilbyder også vejledning om Arbejdstilsynets regler om indretning og opstilling af systemstilladser.

KONTAKT OS GERNE FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ MURERSTILLADS

Du er meget velkommen til at høre mere om vores priser for leje af stilladser og om vores forskellige stilladsløsninger. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for leje, opsætning og nedtagning af et murerstillads.

Lej et stillads hos os ved at ringe til os på telefon 60 13 13 26. Du kan også skrive til os på e-mail info@jyskstillads.dk.

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket