Bukkestillads til arbejdsopgaver tæt ved jorden

Erfarne montører opstiller stilladset til tiden

Har du brug for et bukkestillads til dit projekt? Hos Jysk Stilladsmontage ApS udlejer vi alle former stilladser til alle typer projekter. Vi tilbyder blandt andet udlejning af bukkestilladser til arbejdsopgaver, som udføres tæt ved jorden.

Vores erfarne stilladsmontører sørger for at opstille bukkestilladset til tiden. Sikkerheden har naturligvis førsteprioritet. Et mindre stillads som for eksempel et lille rullestillads kan leveres uden montage. Samtidig tilbyder vi rådgivning om sikkerhed på store og små byggepladser.

Vi udlejer til både private og erhverv, som ikke ønsker at rode med køb og salg af nyt eller brugt. Mange af vores kunder er fra blandt andet Vejle, Hedensted, Kolding, Skanderborg og mange andre steder. Vi stiller stilladser op i hele Europa.

STILLADSET BESTÅR AF STABILE PLATFORME OG MURERBUKKE

Et bukkestillads er anvendeligt ved mindre opgaver, hvor der ikke er behov for et større og højere stillads. Bemærk dog, at der er krav om gelænder og fodspark, hvis der er en ståhøjde på to meter eller mere.

Bukkestilladset består af stabile platforme og murerbukke og er beregnet til opgaver, som udføres tæt ved jorden. Det kan holde til tungt arbejde og er dermed et godt alternativ til et murerstillads.

Samtidig er det mere stabilt end et stillads, som kan rulle. Bukke og platforme kan anvendes som forlænger, indtil stilladset får den ønskede længde. Du kan vælge imellem flere mærker som for eksempel et Jumbo-stillads

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM ET BUKKESTILLADS

Du er velkommen til at høre mere om vores priser for leje af stilladser fra mærker som for eksempel Jumbo. Vi giver gerne råd og vejledning om Arbejdstilsynets regler om indretning og opstilling af stilladser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning og nedtagning af et bukkestillads.

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket