​Stillads-platform – udlejning af platforme

Overvejer du at leje en stillads-platform? Jysk Stilladsmontage ApS er et stilladsfirma, der er specialiseret i stilladsudlejning, herunder platforme til stilladser, murerstillads og stillads-overdækning. Vi ligger i Vejle, hvorfra vi også lejer ud til kunder i blandt andet Hedensted, Skanderborg, Kolding samt mange andre steder i landet.

Lettere afsætning og opbevaring af materialer

En platform-stillads gør afsætning og opbevaring af materialer til håndværkerne langt lettere og mere overskuelig. Den kan bygges med ind i resten af stilladset eller kan være "fritstående". Vi tilbyder både rullende og faste platforme. Alle stilladser er fleksible og kan anvendes i alle stilladsklasser.

Vores dygtige og erfarne stilladsmontører sikrer, at den ønskede stillads-platform leveres til tiden, og vi har naturligvis sikkerheden som førsteprioritet. Samtidig tilbyder vi rådgivning om sikkerhed på byggepladser, ligesom vi også tilbyder vejledning om Arbejdstilsynets regler om indretning og opstilling af systemstilladser.

Kontakt os for at få et tilbud på en Stillads-platform

Du er meget velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder inden for stilladser og platforme. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi gerne tager en snak om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.


Lej en stillads-platform hos os ved at ringe på telefon 60 13 13 26. Du kan også skrive til os på e-mail info@jyskstillads.dk for at høre nærmere.​

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket