Stillads-overdækning ved bygge- og renoveringsprojekter

Har du brug for en stillads-overdækning i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt? Jysk Stilladsmontage ApS er et stilladsfirma, der har specialiseret sig i stilladsudlejning, opsætning og nedtagning af stilladser med overdækning. Vi servicerer kunder i blandt andet Vejle, Kolding, Hedensted, Skanderborg og adskillige andre steder.

Stillads med overdækning sikrer trivslen og materialerne

Regn og rusk påvirker mennesker, byggematerialer og selve byggeriet. Du kan øge effektiviteten og sparer tid ved at beskytte arbejdspladsen med en stilladsoverdækning. Samtidig sikrer du, at håndværkerne har et godt arbejdsmiljø.

Dertil kommer, at overdækningen mindsker risikoen for omkostningskrævende fugtskader og måske endda skimmelsvamp i ejendommen. Samlet set bliver en overdækning stillads hurtigt tjent hjem ved hjælp af den øgede sikkerhed, trivsel og komfort. Det er med andre ord en god investering.

Vi tilbyder vejledning om Arbejdstilsynets regler om indretning og opstilling af systemstilladser, og vi tilbyder også rådgivning om sikkerhed på byggepladser. Samtidig har vi en række dygtige og erfarne stilladsmontører, som sikrer, at stilladsarbejdet udføres til tiden, og at sikkerheden på stilladset bliver optimal.​

FÅ EN UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN STILLADS-OVERDÆKNING

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om stilladser med overdækning og om vores priser for leje, opsætning og nedtagning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en stillads-overdækning.

Lej et stillads med overdækning hos os ved at ringe på telefon 60 13 13 26. Du kan også skrive til e-mail info@jyskstillads.dk.

Kontakt os og hør mere
​om dine muligheder

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag og hør mere om vores stilladsløsninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om os

Super service

Professionelt, hurtigt og billigt! Tak for super service!

Andreas Damgaard

Dygtige og venlige

Super dygtige og venlige medarbejdere!

Morten Bang

Fandt du ikke
​hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Stilladsmontage ApS

Niels Finsensvej 4, 7100 Vejle

CVR: 35480234

Kontakt os

Telefon: 60 13 13 26

E-mail: info@jyskstillads.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket